Groepspraktijk met psychologen, psychotherapeuten, relatietherapeuten, seksuologen, bemiddelaars en coachen op de grens van Leuven met Kessel-lo en Heverlee.
Groepspraktijk met psychologen en therapeuten in Leuven.

Therapeutische groepspraktijk Traject

Het team van psychologen, therapeuten, bemiddelaars en coachen in onze groepspraktijk Traject op de grens tussen Leuven, Kessel-lo en Heverlee is bewust complementair samengesteld. Op die manier kunnen we je een heel brede ondersteuning geven bij het nemen van de hindernissen die jouw pad kruisen.

Niet alleen omdat elke hindernis een unieke aanpak vraagt, maar ook omdat jij het beste geholpen bent met een invalshoek die aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Samen zoeken we jouw traject naar beter.

Ons team van psychologen, therapeuten en bemiddelaars

Achtergrond van de Groepspraktijk in Leuven

Het idee voor deze groepspraktijk is ontstaan vanuit mijn ervaring in twee andere groepspraktijken en is doorheen de jaren uitgegroeid tot de visie waarin de groepspraktijk Traject haar oorsprong heeft. Als therapeut zag ik vaak hoe moeilijk mensen het soms hebben om de ondersteuning te vinden die aansluit bij hun specifieke situatie. Hoe ze maar moeizaam terecht komen waar ze geholpen kunnen worden, uitzichtloos verder blijven zoeken of ontmoedigd afhaken.

Om mensen beter te kunnen helpen, vond ik het noodzakelijk om een team samen te stellen dat vanuit zichzelf al een brede draagkracht kan bieden. Een team waarin de wisselwerking tussen de verschillen in achtergrond en dienstverlening versterkend werken, zowel voor het team als geheel als voor de kwaliteiten van de therapeuten afzonderlijk. Een team dat ook verder durft kijken en actief investeert in een netwerk buiten de grenzen van de kennisdomeinen die we binnen de groepspraktijk aanbieden. Een team en een netwerk waarin de kruisbestuiving zorgt voor een hulpverlening op maat van alle clienten. Kortom, een team waar je in alle openheid en met vertrouwen naartoe kunt komen.

In naam van dit Traject team: "Welkom !"

Barbara.