Groepspraktijk met psychologen, psychotherapeuten, relatietherapeuten, seksuologen, bemiddelaars en coachen op de grens van Leuven met Kessel-lo en Heverlee.
Groepspraktijk met psychologen en therapeuten in Leuven.
team > Jessie Champagne

Jessie Champagne - Groepspraktijk Leuven

Jessie Champagne, Integratief psychotherapeut
Jessie Champagne - psychotherapeute
OPGELET: Consult in het Nederlands of Engels, zoals het jou past
E-mail: jessie[SPAM-BESCHERMING-VERWIJDER-DIT]praktijk[SPAM-BESCHERMING-VERWIJDER-DIT]-traject
Telefoon: 0498/63.91.23
Adres: groepspraktijk Traject - Tiensesteenweg 1, 3010 Kessel-Lo (Leuven)
Wegbeschijving: open onze contact pagina, of toon op kaart vanuit Leuven, Kessel-Lo, Heverlee of te voet van Leuven station

Integratieve psychotherapie met experiëntiële basis & Coaching

Als je klaar bent voor therapie of coaching, komen er heel wat vragen. Mijn korte toelichting: 

Doel?
Samen op zoek gaan naar wat jij nodig hebt, patronen zien en doorbreken.

Thema's waarmee je bij mij terecht kan: 
Zelfmoordgedachten, euthanasiewens, grenzen stellen, 'wie ben ik?', gender en seksuele oriëntatie, verwaarlozing, hechting en familierelaties, thuisloosheid, biculturele identiteit, abortus, liefde en seksualiteit, éénzaamheid en depressie, werkgerelateerde conflicten, carrière coaching.

Werkwijze? 
Gesprekstherapie (NL/ENG) in combinatie met verschillende creatieve technieken zoals voice dialogue, stoelenwerk, meditatie, blind tekenen, etc.

Integratieve / I.V. psychotherapie? 
Er zijn 6 traditionele stromingen waarin je je als psychotherapeut kan scholen: cognitief-gedragstherapeutisch, cliëntgericht, lichaamsgericht, systeemtheoretisch, etc...  met elk hun eigen werkwijze. I.V. therapie brengt de werkwijzen uit meerdere stromingen in dialoog met elkaar. M.a.w. ik probeer in ons uur samen technieken te bieden die werken voor jou, om samen dichter te komen bij wat jij nodig hebt. 

Duur van een sessie bij mij:  50 min

Klik hier om je afspraak te maken

 

Binnen het kader van onze groepspraktijk Traject word ik ook actief bijgestaan door een team van collega therapeuten, coachen en bemiddelaars. Hierdoor kunnen wij je als team ook professionele ondersteuning bieden voor andere aspecten van je situatie, als dit nodig zou zijn.

Jessie Champagne

Een goede hulpverlener kent zijn eigen doos van pandora alvorens een andere te openen. Ik heb 10 jaar intensief aan zelf-exploratie gedaan door zelf therapie te volgen, door PRH-cursussen en studies in combinatie met werk. Na een bachelor psychologie, waar men gedrag linkt aan persoonlijke ervaringen en genetische aanleg, verkende ik de invloed van de context en de maatschappelijke tendensen via de master sociologie. 

Sinds 2 jaar scherp ik mijn kunnen aan met het postgraduaat 'psychotherapie in de interactionele vormgeving, integratieve psychotherapie en counseling met cliëntgerichte-experiëntiële basis' (info op educatieve-academie.be). Als vrijwilliger werk ik bij TOUW vzw in het Antwerpse. Verder: vrouw met voornaamwoorden zij/haar, fitness, fotografie,gourmande, en nog zoveel meer...

Ik kijk er naar uit je met een open geest te ontmoeten. De klik, het vertrouwen tussen een therapeut en een cliënt is een basisvereiste voor het echte werk. Jij beslist op elk moment in het traject of jij die match voelt. En jij beslist mee hoe we de consulten vorm geven. Heb je nog vragen, stuur me gerust een mailtje. 

Opleiding en ervaring

I.V. Therapeute (groepspraktijk Traject) | vanaf 2024 

Vrijwilliger - I.V. Therapeute (Touw VZW) | vanaf 2023 

Postgraduaat Integratieve Therapie (Educatieve Academie - VIVES) | 2022-2026 

Schakel & Master Sociologie (KU Leuven - thesis on hold) | 2017-2019  

Bachelor Psychologie (KU Leuven) | 2012-2018