Groepspraktijk met psychologen, psychotherapeuten, relatietherapeuten, seksuologen, bemiddelaars en coachen op de grens van Leuven met Kessel-lo en Heverlee.
Groepspraktijk met psychologen en therapeuten in Leuven.

Coaching

Een coaching richt zich op wie jij op dit moment bent en wie je wilt worden in de toekomst. Tijdens deze begeleiding word je aangemoedigd om situaties vanuit nieuwe perspectieven te bekijken, je volledige potentieel te benutten, je doelen te bereiken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De coach gebruikt diverse vragen om je inzicht te laten krijgen en om de oplossingen vanuit jezelf te laten opborrelen. Het hoofddoel is om je bewustzijn te vergroten, zowel over je gedachten als je acties. Hierdoor ontwikkel je meer begrip voor jezelf, je situatie en de mensen om je heen. Je leert je eigen gedragspatronen herkennen, wat je in staat stelt om veranderingen door te voeren.

Een coach fungeert als gids om jou de weg te wijzen naar oplossingen die al in jou aanwezig zijn, waardoor je je situatie kunt verbeteren. Enkele voorbeelden van wat een coach kan ondersteunen:

  • beter kunnen omgaan met stress
  • meer balans vinden
  • meer zelfvertrouwen
  • persoonlijke ontwikkeling
  • meer inzicht in jouw doelen en wensen
  • meer motivatie
  • passies en talenten ontdekken
  • grenzen leren stellen

Werkwijze

Een coach beschikt over diverse technieken en tools die hij afstemt op jou en jouw specifieke situatie. Het doel is om jou nieuwe inzichten te bieden die je direct kunt toepassen in je leven. De sleutel tot de oplossing ligt namelijk binnenin jou. De coach begeleidt jou om deze oplossing en nieuwe inzichten te ontdekken en te benutten.

Heb je nog vragen of wil je liever meteen een afspraak maken?
Aarzel dan vooral niet om ons te contacteren.

Wij streven we er naar om altijd de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Het team bij Traject is zorgvuldig samengesteld om u ook bij te kunnen staan bij andere aspecten van de situatie of het probleem waar u met onze psychologen en psychotherapeuten aan wil werken.

Vanuit deze visie bekijken we bij Traject een probleem altijd als een geheel.