Groepspraktijk met psychologen, psychotherapeuten, relatietherapeuten, seksuologen, bemiddelaars en coachen op de grens van Leuven met Kessel-lo en Heverlee.
Groepspraktijk met psychologen en therapeuten in Leuven.

Groepspraktijk Traject in Leuven

In onze groepspraktijk aan de rand van Leuven kan je terecht bij een gemotiveerd en professioneel team van ervaren psychologen, therapeuten, coachen en bemiddelaars.

Opgelet: wij werken enkel op afspraak.

Psychologen groepspraktijk Leuven met ook kinderpsychologen, bemiddelaars, relatietherapeuten, seksuologen en coachen.
Groepspraktijk Traject
Adres: Tiensesteenweg 1, 3010 Kessel-Lo. (zie hieronder)
Email: klik door naar een medewerker, of gebruik info[SPAM-BESCHERMING-VERWIJDER-DIT]praktijk[SPAM-BESCHERMING-VERWIJDER-DIT]-traject voor algemene vragen.
Telefoon: klik door naar een medewerker.
Tarief: varieert tussen 40€ en 75€ per afspraak (afhankelijk van therapeut en soort sessie - vraag ernaar).

Bekijk ons team met alle medewerkers die u kan contacteren voor een afspraak of een inlichting.

Welke therapie of therapeut kiezen?

Op basis van de informatie die je op deze website vindt, kan je in eerste instantie wellicht zelf het beste inschatten wie in ons team het best geplaatst is om je te helpen.

Mocht je twijfelen, dan kan je best je hulpvraag per email sturen naar alle therapeuten die volgens jou in aanmerking komen. Zij zullen dan onderling bekijken door wie je het beste geholpen kan worden in functie van je hulpvraag en de mogelijkheden in de agenda's.

Tracht in je email:

Voor andere vragen kan je terecht op ons algemene email adres: info[SPAM-BESCHERMING-VERWIJDER-DIT]praktijk[SPAM-BESCHERMING-VERWIJDER-DIT]-traject. Je wordt dan geholpen door de coördinator van de praktijk, Barbara Van Esbroeck.

Het is ook onze doelstelling om iedereen op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Mocht bij het eerste contact, of tijdens het verloop van het traject blijken dat er binnen ons team iemand beter aansluit bij uw situatie, dan zullen wij dit met u bespreken.

Terugbetaling therapie

Het is niet altijd even duidelijk welke therapeut of welke vorm van psychotherapie u recht geeft op een tegemoetkoming van uw mutualiteit. De wetgeving rond de erkenning van psychotherapie is volop in beweging, maar voorlopig is de terugbetaling van therapie nog niet wettelijk geregeld.

Bepaalde mutualiteiten voorzien echter in een eigen regeling, waardoor de mogelijkheden veeleer afhangen van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten.

Om zeker te zijn, vraagt u het best rechtstreeks na bij uw mutualiteit. Hier geven we u alvast een link naar een overzicht met de huidige mogelijkheden: een overzicht van de instanties die terugbetaling voorzien

Leuven, Kessel-lo en Heverlee

De groepspraktijk ligt net op het kruispunt van Kessel-Lo, Heverlee en Leuven centrum aan de Tiensepoort.
De praktijk is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op wandelafstand van het station en het centrum van Leuven.

Enkele wegbeschrijvingen:

Voor een wegbeschrijving op maat, kan u in de kaart hieronder op de link 'Routebeschrijving' klikken.

Parkeren aan de Tiensepoort

Parkeren kan meestal op de Tiensesteenweg zelf.

Er is ook vaak parkeerplaats op de Tiensevest (net rond de hoek).
Wie uit de richting van Kessel-lo komt, slaat hiertoe rechtsaf richting station en draait meteen na het zebrapad opnieuw rechtsaf (zie afbeelding hieronder).

naar boven